Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Robinson Music Pub Étterem
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant

Robinson Music Pub Étterem

Get Directions

4177 people have been here

address

PetƑfi u 24 Zalaegerszeg, Hungary

phone

Call Now 06-92-311-424

hours

Mon-Thu: 11:00 - 00:00
Fri: 11:00 - 02:00
Sat: 12:00 - 02:00
Sun: 12:00 - 23:00

price rate

$$$$

specialties

Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Delivery
  • Catering
  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

parking

Street parking

about

info@robinsonpub.hu
/ LĂĄjkolos oldal/

story

Zalaegerszeg belvĂĄrosĂĄnak szĂ­vĂ©ben a ROBINSON MUSIC PUB ÉTTEREM 2003. oktĂłber 7-Ă©n nyitotta meg kapuit vendĂ©gei szĂĄmĂĄra..

MostantĂłl nem kell Budapestre, PĂ©csre vagy GyĂ”rbe utazniuk azoknak, akik music pubban szeretnĂ©k tölteni az estĂ©jĂŒket. Ha nem is egy lakatlan szigeten, a KosztolĂĄnyi Ă©s a PetĂ”fi Ășt sarkĂĄn mediterrĂĄn hangulat fogadja a betĂ©rĂ”ket. Ötletesen kialakĂ­tott Ă©ttermĂŒnket szökĂ”kĂșt teszi mĂ©g Ă©lĂ”bbĂ© az egyĂ©bkĂ©nt is termĂ©szetes anyagok, azon belĂŒl is a fa, kĂ”, szikla Ă©s a nĂĄd felhasznĂĄlĂĄsa mellett.

CĂ©lunk egy olyan Ă©tterem megnyitĂĄsa volt, ahol kellemes hangulatban, kedvesen fogadjĂĄk vendĂ©geinket akĂĄr ebĂ©dre, vacsorĂĄra vagy egy italra, valamint nagy hangsĂșlyt fektetĂŒnk zenĂ©s estek szervezĂ©sĂ©re. Egyedi jellegzetessĂ©gek a rendszeresen megrendezĂ©sre kerĂŒlĂ” nemzetközi Ă©lĂ”zenĂ©s, alkalmankĂ©nt karaoke show-val egybekötött estjeink. Az igĂ©nyes zene irĂĄnt elkötelezett közönsĂ©get nap mint nap elvarĂĄzsoljuk a jazz, a blues, a world music Ă©s a funky nemzetközi Ă©s hazai kĂ©pviselĂ”ivel.

ÜzenetĂŒnk: Zalaegerszeg zenei kultĂșrĂĄjĂĄnak szĂ©lesĂ­tĂ©se, melyhez a Robinson Music Pub kimagaslĂł szĂ­nvonalĂș környezetet biztosĂ­t.

A legjobb közönség a legjobbat kell, hogy kapja mind zenei élvezetekben, mind kulinåris örömökben.

Az Ă©tteremben dĂ©ltƑl hajnalig elsƑ osztĂĄlyĂș Ă©telvĂĄlasztĂ©kkal, több mint 100-fĂ©le, elsƑsorban mediterrĂĄn jellegƱ specialitĂĄs közĂŒl vĂĄlogathatnak a hozzĂĄnk betĂ©rƑk. A hagyomĂĄnyos marha- Ă©s sertĂ©sĂ©telek mellet, halat, vadat, rostonsĂŒlteket valamint lĂĄvakövön sĂŒlt Ă©teleket fogyaszthatnak vendĂ©geink, de termĂ©szetesen kiszolgĂĄljuk vegetĂĄriĂĄnusok igĂ©nyeit is.

IgyekszĂŒnk a hely szellemĂ©hez illĂ” Ă©teleket kĂ­nĂĄlni. Így kerĂŒlhetett Ă©tlapunkra - egyebek mellett - Robinson szalonnĂĄs pecsenyĂ©je, pulykamell hajĂłtörött mĂłdra, vagy, hogy csak egyet emlĂ­tsek kĂŒlönleges desszertjeink közĂŒl: Bounty ĂĄlom /MĂ©zes gyĂŒmölcsös bounty csoki/.

Nagyon bĂŒszkĂ©k vagyunk a konyhĂĄnkra. HĂĄzias Ă­zeket kĂ­nĂĄlunk elĂ©rhetĂ” ĂĄron.

VĂĄllaljuk rendezvĂ©nyek, ĂĄllĂłfogadĂĄsok, ĂŒzleti ebĂ©dek, fogadĂĄsok, csalĂĄdi összejövetelek lebonyolĂ­tĂĄsĂĄt is.

A Robinson Music Pub hĂ©tfĂ”tĂ”l csĂŒtörtökig 11-tĂ”l Ă©jfĂ©lig, pĂ©nteken 11-tĂ”l hajnali 2 ĂłrĂĄig, mĂ­g szombaton dĂ©ltĂ”l hajnali kettĂ”ig vĂĄrja vendĂ©geit, mĂ­g vasĂĄrnap dĂ©ltĂ”l 23 ĂłrĂĄig tartunk nyitva!

NĂ©zzen körĂŒl weboldalunkon Ă©s ha elnyerte tetszĂ©sĂ©t a Robinson Music pub Ă©tterem, akkor lĂĄtogasson el a Zalaegerszeg, PetĂ”fi u.24 szĂĄm alatt talĂĄlhatĂł Ă©ttermĂŒnkbe.

Üdvözlettel:


Robinson Music Pub Étterem

Csapata

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us